Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/dsj/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/dsj/public_html/includes/common.inc).

Entreprisemaleren A/S

Entreprisemaleren A/S er etableret i dsj gruppen i 2010 med henblik på, at udfører større og mindre entreprise opgaver i hele Danmark.

Malermester Jens Jensen har en mangeårig erfaring i dsj regi, men har tillige en stor erfaring fra tidligere ansættelsesforhold i større entreprenørselskaber, og kender derfor - og har forståelse for - nutidens krav til omhyggelig og præcis byggestyring.

For Entreprisemaleren er det vigtigt at levere kvalitet til tiden, så kunden kan føle sig tryg i hele processen. I den henseende er erfaring med komplekse byggestyringsopgaver alfa og omega.

Det er ingen hemmelighed, at nutidens entreprise-marked er skærpet i prismæssig henseende. Entreprisemalerens effektive styring og den struktur selskabet er bygget op omkring betyder, at selskabet er særdeles konkurrencedygtigt – men hvorfor ikke lade det komme an på en prøve..?


Adresse

Entreprisemaleren A/S | Transformervej 9 | 2860 Søborg | Tlf.: +45 43 45 47 00