Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/dsj/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/dsj/public_html/includes/common.inc).

Arbejdsmiljø

Inden for malerbranchen har man siden begyndelsen af 70’erne, hvor branchen blev klar over de organiske opløsningsmidlers skadelige virkning for de ansatte, lagt mange kræfter i at miljøsikre de enkelte arbejdsprocesser.

Gennem et intenst samarbejde mellem vareleverandører og organisationer blev produkterne inden for få år omlagt fra opløsningsmiddelbaserede til vandbaserede.

Såvel mestre som svende har med baggrund i debatten om ”Malersyndromet” været meget bevidste om vigtigheden af at sikre et fornuftigt arbejdsmiljø.

Som en af de første virksomheder i branchen valgte dsj malergruppe i 2007 at tage skridtet fuldt ud og blive arbejdsmiljøcertificeret.

Et godt arbejdsmiljø har naturligvis betydning for den enkelte medarbejder i virksomheden, men et godt arbejdsmiljø kan samtidig medvirke til at løfte kvaliteten af det arbejde der udføres, og dermed bidrage til et bedre slutprodukt for kunden.