Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/dsj/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/dsj/public_html/includes/common.inc).

Baggrund

dsj malergruppe a/s er en moderne håndværks- og servicevirksomhed, med stærke kompetencer indenfor bygningsmaling.

Vi er det sikre valg for private kunder der ønsker sikkerhed for ordentligt udført arbejde til aftalt tid og pris, og vi er den professionelle samarbejdspartner for vores erhvervskunder.

Virksomheden blev etableret i sin nuværende form i 2004, men har igennem de tilknyttede selskaber en historie der går mere end 30 år tilbage i tiden.

Det er selvstændige virksomheder der med hver deres særpræg og kompetencer indgår i gruppen, og i dag beskæftiger mere end 100 engagerede medarbejdere.

Gennem den fælles forankring i dsj malergruppe har selskaberne mulighed for at trække på hinandens kompetencer og ressourcer, hvilket betyder at opgaver af enhver art kan udføres på professionel vis og afleveres til rette tid.